Eagle Flytt & Städ i Stockholm

Eagle Flytt & Städ

Eagle Flytt & Städ

När man är i färd med att anlita en flyttfirma kan det vara skönt att veta vilka övriga tjänster som erbjuds. Vi tar emot uppdrag vad gäller allt från bohagsflytt till ”flyttstädning” i Stockholm, naturligtvis till en billig penning. Det låga priset till trots så har vi många års erfarenhet av bohagsflytt och många återkommande kunder. Noggrannhet är vårt signum!

Service & kvalitet

Bli inte avskräckt av våra låga priser. Om du anlitar oss för tjänster inom flytt kan du vara säker på att få mer än du betalar för. Vi på Eagle håller hög nivå på samtliga tjänster som vi erbjuder. Vi lägger även stor vikt vid kundnöjdhet och har genom våra många år i branschen byggt upp en stor kundkrets. Anlita oss nästa gång du är i behov av billig bohagsflytt, och/eller flyttstädning i Stockholm eller ska flytta utomlands. Har du frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att kontakta oss!

Fönsterputs | Eagle Flytt & Städ | Stockholm

Städtjänster för dig i Stockholm!

Vill du även ha hjälp med städning i Stockholm får du gärna kontakta oss! Hos oss kan du boka städning vid enstaka tillfällen eller boka veckovis städning eller månadsvis städning. Hör av dig till oss för att komma igång med hemstädning och städhjälp i Stockholm!

Vi håller vad vi lovar – Kontakta oss för hjälp med städning

Vi hjälper dig gärna med vardagsstädningen, storstädningen eller flyttstädningen. Vi erbjuder även kontorsstädning eller annan företagsstädning. När du ska flytta är vi den perfekta firman – vi hjälper dig med städningen innan visningen, flyttstädningen i ditt före detta hem, ditt nya hem och dessutom erbjuder vi flytthjälp. Varmt välkommen att kontakta oss!

Eagle Flytt & Städ i Stockholm

Vi erbjuder både privatpersoner och företag flyttjänster i hela Sverige och städtjänster i Stockholm.