Eagle Flytt & Städ i Stockholm

Fönsterputs

Är det dags att göra rent dina fönster?

Något man lätt kan glömma bort är att putsa fönsterna, även om man tittar på världen genom dem. Med vårt team, kunskap och medel för putsning av fönster, ser vi till att verkningsfullt rensa bort fläckar och smeta så du har en tydligare utsikt. Så tydligt att du inte ens märker av att det finns ett fönster där något mer.

Det enda du behöver göra är att ange hur många fönster du vill ska putsas, och självklart putsas båda sidor av fönstret. Det är viktigt att uppmärksamma oss på stora och höga fönster då detta kan komma att kräva extra redskap.

Fönsterputs är viktigare än vad man kanske kan tro! De flesta kan nog hålla med om att fönster som är skinande rena gör så att atmosfären i hemmet blir mycket mer trivsam. Du kan med förtroende vända dig till oss på Eagle Flytt & Städ och låta oss ta hand om dina fönsterrutor. Med vår kunskap och erfarenhet säkerställer vi att du som kund får ett slutresultat som du blir nöjd med.

Fönsterputs | Eagle Flytt & Städ | Stockholm

Fönsterputsning med skinande resultat

När solen skiner så syns det extra tydligt hur smutsiga dina fönster blivit sedan du putsade dem sist. Det är härligt med varma solstrålar men det är inte så kul att de avslöjar damm och fläckar på hemmets fönster. Många tycker att fönsterputsning är både trist och svårt vilket gör att de drar sig för att göra det. Som villaägare kan man även ha fönster som sitter högt upp och dessa kan vara lite otäcka att ge sig på.

Vilken tur att det finns hjälp att få! Eagle Flytt & Städ vill underlätta din vardag och tar gärna hand om fönsterputs hos dig. Vi åtar oss uppdrag i Stockholm och har kapacitet att utföra både mindre och större arbeten. Fönsterputsning som utförs av oss kännetecknas av effektivitet samt noggrannhet och vi är måna om att aldrig lämna ett fönster med rinnmärken, fläckar och flammighet.

Inget fönster är det andra likt och har därför olika förutsättningar. De har olika storlekar, de kan vara placerade lätt- eller svårtillgängligt och ha specialdetaljer. Vi på Eagle Flytt & Städ som Stockholms städfirma har gedigen erfarenhet av fönsterputs och kan därför anpassa oss efter varierande förhållanden och fönster.

Kontakta oss

Om du vill ha mer information om vår fönsterputs eller är nyfiken på någon av våra övriga tjänster så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi svarar gärna på dina frågor och ser framemot att få putsa dina fönster.

Eagle Flytt & Städ i Stockholm

Vi erbjuder både privatpersoner och företag flyttjänster i hela Sverige och städtjänster i Stockholm.