Eagle Flytt & Städ i Stockholm

Företagsstädning

Behöver ni städning på kontoret eller lokalen?

En ren arbetsmiljö ger hjärnan lättnad och fokus på de viktiga arbetsuppgifterna. Med dammsuget golv och putsade fönster kan ni räkna med mindre distraktioner för ögat och mer glädje på arbetsplatsen. Vårt mål är att se till att ni har en ren arbetsplats oavsett storlek på ert kontor, då vi gillar att städa minst lika mycket. Detta blir vårt sätt att underlätta eran vardag, vi städar utifrån era behov och önskemål. Här kan du läsa basen om vad vi erbjuder. Utöver det som erbjuds kan vi komma i överens om annat vid önskemål.

Kontorsutrymmen:
Arbetsbänk dammas av och putsas. Alla golv och mattor dammsugas, samt golven moppas med fuktig golvmopp. Alla fria ytor dammas och speglar, fönster, dörrar och handtag putsas. Papperskorgarna töms, och återvinns.

Toaletter:
Inne på toaletterna rengörs handfaten och toaletter ytligt och grundligt. Speglar, handtagen och ytterligare ytor putsas.

Kök:
Köken saneras och torkas av. Diskbänkarna görs rent och putsas, och matbordet putsas där med.

Städmaterial:
All städmaterial är något ni inte behöver tänka på, utan det vi tar med och ingår i priset, dammsugare står ni för däremot. Påfyllning av tvål, toapapper och pappershandduk fyller vi på från ert förråd.

Med vårt kostnadsfria besök, kan vi ta en närmre titt och berätta mer om hur upplägget av städningen går till samt ge er ett personligt erbjudande enligt era önskemål.

Fönsterputs | Eagle Flytt & Städ | Stockholm

Eagle Flytt & Städ i Stockholm

Vi erbjuder både privatpersoner och företag flyttjänster i hela Sverige och städtjänster i Stockholm.