Eagle Flytt & Städ i Stockholm

Hemstädning

Har du svårt att få tiden att räcka till?

I dagens läge räcker ibland inte timmarna för måstena, här kommer vi in i bilden. Eagle hjälper med hemstädning med tanke på era behov och hur mycket hjälp ni behöver.

Det börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök, sedan berättar du för oss vad du behöver hjälp med och hur ofta du behöver hjälp. Vi kommer överens om en optimal tid och dag för er städning. Era behov är annorlunda och därför har vi obegränsat antal lösningar. Veckostädning, städning varannan vecka, städning en gång per månad, städning vid behov med ett samtal.

Som vår Eagle så tror vi på frihet och säkerhet därför har vi inga bindningstider och inga extra avgifter. Tvärtom är vårt pris för  hemstädning fast. 179 kr/tim, alla dagar, alla tider och alla tillfällen. Veckostädning, städning varannan vecka eller städning en gång per månad så är priset detsamma!

Hemstädning | Eagle Flytt & Städ | Stockholm

Har du dåligt samvete för din hemstädning som blir av alldeles för sällan? Känner du att du skulle vilja slippa släpa runt på dammsugaren, svabba av alla golv, skura ditt badrum och kämpa med allt annat som behöver rengöras – om och om igen? Efter en lång dag på till exempel jobbet så vill man ju helst umgås med familjen, äta god mat och vila upp sig för att bli redo för nästa dag. Det sista man vill tänka på är städningen som man egentligen borde sätta igång med.

Hör av dig till oss på Eagle Flytt & Städ och låt oss underlätta din tillvaro! Vårt erfarna städteam ser till så att ditt hem blir fräscht och rent. Vi har som policy att erbjuda våra kunder ett personligt bemötande med lyhördhet som ledord.

Vi börjar alltid med ett hembesök utan kostnad

Vårt samarbete med dig inleds med ett kostnadsfritt hembesök då du informerar oss om dina behov och önskemål. Vi vet att varje kund är unik och skräddarsyr våra tjänster efter vad vi kommer fram till vid mötet. Du kan till exempel välja mellan att få hemstädning varje eller varannan vecka. Det finns även möjligheter att boka hemstäd en gång per månad alternativt städning vid behov.

Noggrann hemstädning

Eagle Flytt & Städ utför hemstädning i alla rum och ser till så att inga detaljer glöms bort. Vår städning innefattar till exempel dammsugning, spegelputsning, dammtorkning, fläckborttagning samt tömning av papperskorgar. Vi dammar naturligtvis av mindre detaljer som lister och tavelramar och lampskärmar.

Kontakt

Tveka inte att höra av dig till oss via telefon eller e-post om du har frågor eller funderingar när det gäller vårt hemstäd.

Tillsammans kommer vi överens om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vill du ha information om hemstädning pris så rekommenderar vi att du besöker vår hemsida och skickar en offert till oss.

Välkommen till oss på Eagle Flytt & Städ, din städfirma i Stockholm!

Eagle Flytt & Städ i Stockholm

Vi erbjuder både privatpersoner och företag flyttjänster i hela Sverige och städtjänster i Stockholm.